sábado, 4 de octubre de 2008

Un poc sobre la meua persona humana

No sé com escriure, si en castenallo o en valencià, aniré al día i com me rote escriuré. He decidit fer una cosa d´estes anomenada blog perque el meu germà que està a la Xina ho ha fet i m´ha molat l´idea per a possar a caldo a tot i tots els que vullga d´una manera informativa i clara, per supost. Em diuen Gema, soc de Sollana, tinc 30 tacos i la meua vida es normal: sense diners gastaors pa capritxos ni cine, uns pares de puta mare, bones amigues, un novio informal, una gossa i moltes coses per a fer i dir. Ara trevalle en la Poli de Sollana, on pasen coses molt extranyes que ja vos aniré contant i en febrer me´n vaig a Avila a l´Academia de Polisia Nacioná, que també aniré dient-vos.

He fet este blog expresament per a que se sapiguen les meues opinions sobre moltes coses i el que succeeix en la meua feina, per a opinar sobre les injusticies i els pocs trellats d´este món i com podem arrivar a topetar-se en sanguangos de persones que deurien estar collint abaetxo o fessols i no apareixer per la civiltzació.

El primer que comentaré es el que ultimament ha passat en la meua feina. Es una molt bona feina, els companys son molt bons i en general està prou bé, pero com saveu, en totes les feines hi han xupopteros.

He aquí la historia: ací tenim (Bueno, teniem) un Señor Jefe que es com un pare per a tots nosaltres. Bona persona de deveres, massa inclús, trevallador, implicat, que li agrada la seua feina i l´estudi de la mateixa, amb molts amics, i ara, molts enemics.
Doncs, com si passa a totes les bones persones, l´Alcaldessa que tenim ara "se lo ha comio con patatas", perquè? Fàcil, per a que entrara altre dels nostres companys del Partido suyo que creu que pot fer la feina millor que l´altre.

Això ja se vorà, jo no el conec com a Jefe, pot ser siga bò i pot ser no, el que sé que la manera de destituir-lo ha sigut rastrera, dictatorial i en poques paraules una gran putada.
Ja aniré contant més, si abans no me censuren el blog i me despedixen, que ací quan dius la teua opinió enseguida diuen "i digueu-li a la de baix (perquè el retén està en los bajos del Ayuntamiento) que se calle la boqueta". Aixina va Espanya i sus alrededores.

No hay comentarios: